SROI

Geef invulling aan je SROI & bied jongeren perspectief!

Heilige Boontjes heeft de SROI licentie, wat betekent dat met het afnemen van onze producten en diensten bedrijven met een SROI verplichting hier eenvoudig invulling aan kunnen geven.

De jongeren die wij ondersteunen kampen met sociaal maatschappelijke problematiek, zijn neurodivers of hebben in het verleden contact gehad met justitie. Hierdoor is het vinden van een reguliere baan vaak lastig. Wij hielpen in de afgelopen jaren al meer dan 200 jongeren en hebben momenteel 33 jongeren in loondienst die elders geen kans zouden hebben gehad. 

Geef eenvoudig invulling aan uw SROI verplichting

We vragen u te overwegen om bij het invullen van de Social Return is te denken aan Heilige Boontjes Koffie. Zodat u naast een goede bak koffie ook kansen schenkt aan jongeren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Bekijk hieronder het overzicht aan mogelijkheden.

Meer weten over de mogelijkheden van SROI? Neem vrijblijvend contact via: bestellen@heiligeboontjes.com.


Bekijk al onze koffie en bestel direct in onze webshop

Koffie op jouw kantoor

Koffie op jouw kantoor

Een van de manieren om te voldoen aan je SROI verplichting is simpelweg het inkopen van Heilige Boontjes koffie voor op kantoor of je bedrijf.

Koffie op jouw events

Koffie op jouw events

Je huurt ons in voor je event en wij verzorgen de koffie, thee, koude dranken, klein gebak en eventueel (met vergunning) ook alcohol.

Inspiratiesessie & masterclass

Inspiratiesessie & masterclass

Boek een inspiratiesessie of masterclass inhoudelijk afgestemd op jouw behoefte en (sociaal maatschappelijke) vraagstukken.

Workshop bij ons & op locatie

Workshop bij ons & op locatie

Op zoek naar een leuk (team)uitje? Wij geven barista- en latte art workshops, eventueel ook bij jou op locatie.

Evenementen reserveringen

Evenementen en reserveringen

Van boekpresentaties tot verlovingsfeest, jubilea, bedrijfsfeest, netwerkborrel of verjaardag: wij regelen het tot in de puntjes!

Trajecten voor onze jongeren

Trajecten voor onze jongeren

Koop een traject in, investeer in een opleiding of financieer een cursus voor onze jongeren.