Over Heilige Boontjes

Over Heilige Boontjes

Wat krijg je als een agent en een ouwe boef besluiten dat re-integratie beter, duurzamer en vooral leuker kan? Dan krijg je Heilige Boontjes en wel het soort waarvan je straffe bakkies troost kan zetten. 

Marco is agent en pedagoog, Rodney is re-integratiedeskundige en sociaal en maatschappelijk vormer. Als geen ander weten ze hoe moeilijk het is een leven weer op de rails te krijgen. Zij doen dit met koffie in een oud politiebureau waar je ook nog eens heerlijk kan ontbijten, lunchen en dineren. Je kan er zelfs een biertje of een wijntje bij bestellen. 

Bij Heilige Boontjes werken we samen met jonge Rotterdammers met een randje.

De meeste mensen zien deze jongeren als kansloos, wij als kansrijk. Daarom werken juist deze Rotterdammers bij ons in het bedrijf; niet een paar maar gewoon iedereen.

Samen doen we alles, we branden en schenken onze eigen koffie, maken ons eigen eten en tappen de beste biertjes. Alles duurzaam, goed en lekker. Op alle andere plaatsen zouden ze dit bijzonder noemen. In Rotterdam noemen we dit gewoon. Daarom zijn wij Heilige Boontjes, gewoon lekker.

Bakkie voor thuis of op kantoor

We serveren niet alleen lekkere koffie, we leveren ook nog eens onze eigen koffiebonen! Wil je thuis of op kantoor ook zo’n lekker bakkie? Bestel hier onze (heilige) boontjes.

Nieuw!

Heilige Boontjes biedt ook een unieke locatie om te vergaderen. Neem contact op (010 840 13 83 of via reserveren@heiligeboontjes.com) voor meer informatie en de beschikbaarheid van onze ruime vergaderruimte ‘Plaats delict’.

Ook kan je overnachten in de oude politiecellen. De cellen zijn omgetoverd tot een toffe B&B. Reserveer nu de ‘Penthouse Prison’ via onze AirBnB.