MAAS

Heilige Boontjes & Maas

Naar aanleiding van een interview met Edwin Evers kwamen wij in contact met Maas.
Deze ontmoeting heeft een prachtige samenwerking opgeleverd. Toen Maas ons vertelde dat zij ons graag in het assortiment wilde opnemen waren we enorm blij. Niet alleen kunnen we door deze samenwerking een aantal jongeren een vaste aanstelling bieden, ook ondersteunt Maas ons bij tal van andere vraagstukken. Zo maken we dit jaar een start met het verwerken van koffiedroes zodat we zo circulair mogelijk werken. Maas leverde hiervoor een elektrische fiets en bedrijfskleding. Dankzij Maas kunnen wij onze boodschap landelijk verspreiden en drinken er straks dagelijks rond de 100.000 mensen een heerlijk bakkie pleur van de Heilige Boontjes. We vinden het dan ook fantastisch om te vertellen dat de Politie Nederland nu ook heeft gekozen voor Heilige Boontjes. Steeds meer partijen haken aan. Naast de Gemeente Rotterdam en Stedin  hebben de gemeente Gouda, De gemeente Assen,  het centrum voor de Rechtspraak en nog vele anderen gekozen voor Heilige Boontjes. Benieuwd wie, scroll naar beneden en je ziet wie er allemaal zijn aangesloten.

Over Maas

Wij geloven dat mensen meer uit het leven halen als ze goed eten en drinken. Daarom bieden wij mensen op het werk altijd toegang tot de lekkerste koffie en thee. We bieden oplossingen op maat, spelen optimaal in op de behoeften van medewerkers en bezoekers en ontzorgen onze klanten volledig met de beste service. Wij zijn altijd op zoek naar de meest innovatieve, maar ook duurzame producten en diensten. Dat drijft ons.

MAAS zet zich actief in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hierbij kijken wij verder dan de verplichte uitvraag bij Social Return en geloven wij in het combineren van business en het tot bloei brengen van anderen.

Zo ook kansarme jongeren, een kwetsbare groep waarbij de afstand tot de arbeidsmarkt net wat groter is. Deze doelgroep heeft vaak weinig opleiding genoten en is in aanraking geweest met justitie. Voor deze jongeren wil MAAS iets extra’s doen en is daarom een exclusieve samenwerking aangegaan met koffiebedrijf Heilige Boontjes.

De samenwerking met Heilige Boontjes gaat verder dan het aanbieden van koffie alleen. Wij bieden een aantal van de jongeren een leerwerktraject binnen ons bedrijf aan. Zo leren ze het vak van een service operator en zijn ze verantwoordelijk voor het optimaal verzorgen van koffiemachines en vendingautomaten bij onze klanten.