Meet The Boontjes, een inclusief verhaal: Marilyn

Geplaatst op

Ik ben Marilyn en mijn functie bij HB is allround horeca medewerker.

Ik had al jaren problematieken en last van paniekaanvallen. Ik kon daardoor niet werken en had een uitkering. Uiteindelijk heeft mijn jongerencoach mij aangemeld bij HB omdat hij vond dat dit een goed bedrijf was om weer terug in de arbeidsmarkt te komen, wat uiteindelijk ook helemaal waar was! 

Ik ben een vast gezicht achter de bar en maak de mooiste koffies voor je, altijd met een glimlach. Je vindt me ook in de bediening of keuken, want ik vind eigenlijk alles leuk bij Heilige Boontjes!

HB betekent voor mij alleen maar positieve dingen, ik heb een contract mogen tekenen bij HB en ben nu geruime tijd in vaste dienst. Ik heb geen last meer van mijn paniekstoornis, ik ben bijna schuldvrij en heb er een hele liefdevolle familie (m’n collega’s) bij gekregen.

Ik heb daarnaast ook nog een Powerskills cursus mogen afronden en ik mag voor mijn SVH gaan!
Ik maak graag cappuccino’s omdat je in dit drankje de beste latte art kan maken en ik vind het leuk om de gasten blij te maken met een klein creatief kunstwerkje

Er is altijd iemand die je écht wilt helpen. Never give up!

– Marilyn

Drink Heilige Boontjes Koffie en bied jongeren perspectief. Bestel jouw koffie voor thuis en op de zaak in onze webshop.