Meet The Boontjes, een inclusief verhaal: Jamshad

Geplaatst op

Ik ben Jamshad en ik kom uit Pakistan. Mijn functie bij Heilige Boontjes is shiftleader.

Ik had een uitkering en zat al 2 jaar thuis. In die 2 jaar heb ik wel 1000x gesolliciteerd, maar ik werd nergens aangenomen. Na 2 jaar kreeg ik een nieuwe jongerencoach en we gingen samen op zoek naar een baan die het beste bij mij paste.

Opeens zag ik een reclame van HB, dat ze jongeren een 2de kans wilde geven. Ik heb mijn coach gevraagd om mij voor het traject aan te melden. Ik dacht, laat me het maar proberen, ik heb toch niks te verliezen! Sinds dag een was het een super leuke werk plek. Ik werk er al sinds 2017.

HB heeft me echt geholpen mijn eigen plek te vinden in deze maatschappij en dat ik wel veel voor een bedrijf kan betekenen. En zij betekenen heel veel voor mij!
Mijn favoriete drankje is een Flat white met onze Novabonen en ik maak graag cappuccino. Ik ben in al die jaren erg goed geworden in het maken van latte art, ik maak de mooiste figuurtjes in de koffies, met heel veel liefde.

Ik dacht, laat me het maar proberen, ik heb toch niks te verliezen!

– Jamshad

Drink Heilige Boontjes Koffie en bied jongeren perspectief. Bestel jouw koffie voor thuis en op de zaak in onze webshop.