Loyalty

Spaarprogramma

Bedankt dat je ons support door onze koffie te kopen. Naast het feit dat jij thuis elke dag een lekker bakkie schenkt, schenk je dus ook een kans aan onze jongeren!

Als bedankje bieden we je bij elke euro die je besteedt, Piggy spaarpunten aan. Die kun je inwisselen voor een gratis bakkie, een leuke korting op een lunch of diner of gratis producten. 

Wat is Piggy?

Piggy is een loyaliteitsprogramma in Nederland. Ze zijn actief in meer dan 150 winkelgebieden en werken samen met meer dan 600 winkels en 300.000 consumenten. Piggy biedt winkeliers en dus ook Heilige Boontjes de mogelijkheid klanten te belonen voor hun loyaliteit.

Hoe werkt het Piggy spaarprogramma?

Iedereen kan gebruik maken van de Piggy  kaart door een kaartje te pakken in een deelnemende winkel, hem te scannen op je tablet en je e-mailadres in te voeren. 

Wil je liever gebruik maken van de app? Download dan de app en registreer je daar. Je kunt nu beginnen met sparen. Op de app en de Piggy website is een kaart te vinden waarop alle deelnemende winkels staan aangegeven. Op het moment van schrijven van de case waren meer dan 600 winkels (verdeeld over het hele land) aangesloten bij het Piggy spaarprogramma. Het gaat daarbij onder meer om lokale bakkers, bloemisten, kappers en lunchrooms. Je kunt punten sparen door producten te kopen bij deelnemende winkels.

In elke winkel is er een tablet aanwezig waar je, na je aankoop, je persoonlijke QR-code kan scannen. Indien je een Piggy kaart hebt, kun je dit doen door je kaart  voor de camera van de tablet te houden waardoor de QR-code wordt geregistreerd. Gebruik je de app om punten te sparen? Dan worden je punten bij je account opgeteld door met je smartphone de QR-code te scannen. De hoeveelheid punten die je ontvangt bij je aankoop verschilt per winkel. De ene winkel hanteert bijvoorbeeld een punt per euro, bij een ander krijg je een standaard hoeveelheid punten per aankoop. Dit wordt door iedere winkel zelf bepaald.

Je kunt er ook voor kiezen om je Piggy kaart te koppelen aan je Piggy app. Door hetzelfde e-mailadres in te vullen bij het registreren van de app, wordt je account automatisch gekoppeld.

Verzilveren?

Een overzicht van de punten die je verdient hebt, kun je zien in de app of door in te loggen op je persoonlijke pagina op de website. Je kunt per winkel zien hoeveel punten je gespaard hebt. Dit is handig omdat je je punten alleen kunt inwisselen bij de winkel waar je ze hebt verdiend. Nadat je punten hebt verzameld, worden de beloningen die je kan verzilveren groen aangegeven in de app of je persoonlijke pagina op de website. Door dubbel te klikken op de gekozen beloning worden je punten van je account verwijderd en kun je gebruik maken van de beloning.

Hoe werkt dit bij HB:

Bij elke euro die je besteedt,  krijg je 1 van ons 1 boonuspunt;). Abonnementhouders krijgen per euro 2 punten.

aantal puntenwaarde
25Kopje koffie of kopje thee
50Cookie of brownie
75Taart met slagroom
100Koffie/thee met gebak en slagroom

PIGGY SPAARPROGRAMMA CASE FACTS:

Indien een winkel stopt met de deelname aan het Piggy spaarprogramma, vervallen alle gespaarde punten van die desbetreffende winkel.De punten zijn niet aan een houdbaarheidsdatum gebonden.Het is geen probleem als je je kaart bent vergeten. Door je e-mailadres in de winkel in te vullen op de tablet, worden de punten toegevoegd aan je account.Het is mogelijk om meerdere Piggy kaarten te koppelen aan één e-mailadres. De punten die je met deze kaarten spaart worden allemaal bij elkaar opgeteld. Je kunt echter alleen met de kaart die als eerste geregistreerd staat de beloningen verzilveren.