Help Zakelijk

Help de Heilige Boontjes

Begin maart 2020 hadden we totaal nog niet voor ogen dat de wereld de rest van het jaar volledig op zijn kop zou staan. We waren lekker op dreef, hadden leuke plannen zoals nieuwe menu’s en uitbreiding van het terras, om meer gasten te gaan ontvangen maar ook om meer jongeren te kunnen helpen. En toen, kwam Corona. Dag plannen en goede bedoelingen. 

Maar, we zijn Rotterdammers, dus bedachten we allerlei manieren om toch onze doelgroep te kunnen blijven ondersteunen waar nodig……

De Help de Boontjes campagne is daar een belangrijk onderdeel van. We vragen niet om geld, maar wel om hulp. Jij een bak lekkere koffie, wij inkomsten voor onze goede zaak!

#Helpdeheiligeboontjes

Wat is er in deze tijd, zo vlak voor Kerst, nu leuker dan niet alleen zelf genieten van een lekker bakkie, maar ook een ander blij te maken! Bedank je medewerkers met een leuk Heilige Boontjes pakket! Of bestel een Help de Boontjes samplepack voor op de zaak. Wat dacht je van een cadeaukaart om uit te geven in onze webshop zodat medewerkers een lekker bakkie voor thuis kunnen bestellen voor tijdens een online meeting?

Bestel nu Heilige Boontjes koffie

Help de Heilige Boontjes. Bestel jouw Koffie voor op het werk of geef het cadeau! Mocht je vragen of specifieke wensen hebben, stuur dan een mail naar bestellen@heiligeboontjes.com!

Onze koffie wordt vers gebrand en we hebben geen grote voorraad, zo ben jij altijd verzekerd van het verste bakkie koffie. Onze koffie is 100% Arabica van een zeer hoge kwaliteit.