Heilige Boontjes Perspectiefkaarten

Geplaatst op

We hebben een gloednieuw product in onze webshop: de Heilige Boontjes Perspectiefkaarten. Dit kaartspel is ontwikkeld in samenwerking met medewerkers en jongeren van Heilige Boontjes en is bedoeld om jou of jouw team te inspireren, motiveren, activeren en om te reflecteren.

De Heilige Boontjes Perspectiefkaarten zijn nu verkrijgbaar voor slechts €7,50 in plaats van de reguliere €9,50.

Groei als individu en als team
Met de Heilige Boontjes perspectiefkaarten kun je jezelf (her)ontdekken vanuit een nieuw perspectief. We geloven dat dit kaartspel je kan helpen om persoonlijke groei te bereiken en jezelf steeds opnieuw uit te dagen.

De kaarten kunnen ook veel voordelen brengen in groepsverband. Zo helpen de kaarten om een gesprek te starten binnen een team waardoor de communicatie en samenwerking wordt bevorderd. Het kaartspel zorgt ervoor dat mensen in het team zich meer openstellen en gemotiveerd blijven binnen het team.

Het spel
Het kaartspel bevat 46 kaarten met inspirerende, motiverende, activerende en reflecterende teksten, 1 kaart met de gebruiksaanwijzing en 3 blanco kaarten waarop je je eigen inspirerende, motiverende, activerende of reflecterende tekst kunt schrijven.

Zo werkt het: schud de kaarten en trek er een willekeurige uit. Neem een bakkie koffie (of iets anders te drinken) en lees rustig de tekst op jouw kaart. Vraag jezelf af: past deze tekst bij mij, waarom wel/niet, hoe zou deze tekst mij vooruit kunnen helpen? Houd de kaart bij je of stop hem terug in de stapel. Als je het spel in een team speelt, kun je om de beurt een kaart trekken voor jezelf of één kaart voor het hele team. Bespreek de kaart en deel jouw persoonlijke visie op de tekst.

Speel alleen of in een team en kom tot persoonlijke groei! Want wij geloven namelijk dat je nooit klaar bent met (her)ontdekken vanuit een nieuw perspectief!