Heilige Boontjes en Jumbo Rotterdam gaan samen voor perspectief.

Geplaatst op

Heilige Boontjes en Jumbo Rotterdam slaan de handen ineen voor een perspectiefvolle samenwerking.

Bij jouw lokale supermarkt kun je terecht voor een bakkie authentieke Heilige Boontjes Koffie. Alle Jumbo’s in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Berkel en Rodenrijs hebben besloten de koffie van Heilige Boontjes in de schappen te leggen. Dit betekent dat je nu ook bij jouw lokale supermarkt terecht kunt voor een portie authentieke Heilige Boontjes Koffie. Per verpakking van 500 gram wordt er 2 euro geïnvesteerd in arbeidskansen voor een jongere in Rotterdam.

Waarom zou je Heilige Boontjes Koffie drinken?

Bij Heilige Boontjes worden jongeren op een duurzame manier gere-integreerd. Hier krijgen ze de kans om hun kwetsbaarheid om te zetten in kracht en hun leven weer inhoud en betekenis te geven. Marco en Rodney startten Heilige Boontjes in 2015 en hebben in de afgelopen jaren meer dan 120 kwetsbare jongeren geholpen om hun leven weer op de rit te krijgen.

Kwaliteit en Rainforest Alliance

Je herkent Heilige Boontjes in de supermarkt aan de witte verpakking. De koffie die we hebben geselecteerd, is van zeer goede kwaliteit en natuurlijk Rainforest Alliance gecertificeerd.

Het meest sociale bakkie van Rotterdam

Samen met Jumbo en alle Heilige Boontjes koffiedrinkers bieden we jongeren perspectief. Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de steun vanuit MAAS International BV. Door onze krachten te bundelen, schenken we het ‘meest sociale bakkie van Rotterdam’! Door simpelweg Heilige Boontjes Koffie te drinken, bieden we samen perspectief. Geniet van Heilige Boontjes thuis en op kantoor. Bestellen kan via onze webshop, maar onze koffie is nu ook verkrijgbaar bij de Jumbo supermarkten.

Haal jouw Heilige Boontjes Koffie nu ook bij Jumbo.