Geef ook dit jaar een bijzonder kerstcadeau met de Rotterdamse Heilige Boontjes Kerstpakketten

Geplaatst op

Elk jaar rond de feestdagen zijn we ons er weer extra van bewust hoeveel support we krijgen. Steeds meer mensen kiezen rondom de feestdagen voor de Heilige Boontjes als cadeau voor thuis en op het werk. Dit is voor ons een enorme steun want daarmee kunnen we nog meer jongeren perspectief bieden. Jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt die bij de Heilige Boontjes een traject aangeboden krijgen waarbij we ze weer klaarstomen voor een mooie toekomst.

Ook dit kerstseizoen is het tijd om verder te kijken dan de traditionele cadeaus en iets te geven dat niet alleen warmte en vreugde verspreidt, maar ook hoop biedt aan de jongeren van Rotterdam. De Heilige Boontjes Kerstpakketten zijn meer dan alleen een verzameling lekkernijen en koffie van de hoogste kwaliteit; ze vertegenwoordigen een krachtige boodschap. Een samenleving waarin iedereen een kans én een heerlijk bakkie koffie verdient.

Een Rotterdamse organisatie met een missie

Heilige Boontjes, een Rotterdamse organisatie met een missie, richt zich op het creëren van kansen voor jongeren die vaak worden buitengesloten. Deze jongeren krijgen de kans om zich te ontwikkelen en waardevolle vaardigheden op te doen als Barista en in de horeca van Heilige Boontjes. Door een Heilige Boontjes Kerstpakket te kopen, draag je direct bij aan deze missie en bied je perspectief aan jongeren in Rotterdam.

Wat maakt de Heilige Boontjes Kerstpakketten zo speciaal?

Het zijn niet alleen hoogwaardige producten, maar ook een sociale investering in de toekomst van de stad. Deze pakketten bevatten met zorg geselecteerde koffiebonen, heerlijke lekkernijen en andere lokale producten die niet alleen een feest voor de
smaakpapillen zijn, maar ook een feest voor de gemeenschap.

Dus, waarom niet dit jaar kiezen voor een cadeau dat niet alleen de ontvanger verwarmt, maar ook de harten van ons en onze jongeren? Bestel een Heilige Boontjes Kerstpakket in onze webshop en draag bij aan een Rotterdam dat niet alleen mooi is, maar ook inclusief en ondersteunend. Samen maken we de stad nog mooier en zorgen we voor een betere toekomst voor de jongeren van Rotterdam. Geef niet zomaar een cadeau; geef hoop en kansen met de Heilige Boontjes Kerstpakketten.

Fijne feestdagen!

Team Heilige Boontjes