Drink Heilige Boontjes

Drink Heilige Boontjes Koffie en bied jongeren perspectief!

Bij Heilige Boontjes helpen we jongeren die om welke reden dan ook een kans nodig hebben om hun rol in de maatschappij te (her)ontdekken. Dit maken we mogelijk door het schenken en leveren van exclusieve, duurzame koffies, die bij de boeren worden gekocht voor een eerlijke prijs.


Support de Boontjes

Bestel je koffie in onze webshop voor thuis en op de zaak!


Meet The Boontjes

Hier doen we het voor. Onze jongeren met een nieuw perspectief, de juiste tools en een waardevolle plek midden in de maatschappij.

Marilyn

HB betekent voor mij alleen maar positieve dingen, ik heb een contract mogen tekenen bij HB en ben nu geruime tijd in vaste dienst. Ik heb geen last meer van mijn paniekstoornis, ik ben bijna schuldvrij en heb er een hele liefdevolle familie (m’n collega’s) bij gekregen.

Jamshad

HB heeft me echt geholpen mijn eigen plek te vinden in deze maatschappij en dat ik wel veel voor een bedrijf kan betekenen. En zij betekenen heel veel voor mij!


Sluit een koffie abonnement af

Maandelijks opzegbaar en gegarandeerd eens per maand je favoriete koffie in huis of op de zaak.


Schrijf je in!

De mooiste verhalen, aanbiedingen en het laatste nieuws.


Drink Heilige Boontjes Koffie en bied jongeren perspectief!


Dit zeggen onze klanten

Naast dat we heerlijke koffie verkopen voor thuis en op de zaak ontvangen we ook graag gasten in ons Grand Café aan het Eendrachtsplein 3 in Rotterdam. Dit is de plek waar onze jongeren kunnen leren, werken en bouwen aan een nieuw perspectief.

[trustindex no-registration=google]